Select your language: Nederlandse taal Duitse taal

Wist u dat Pee Wee geschikt is voor

Kinderfeestjes (€12,50 per kind, reserveren vanaf 6 kinderen)
Vergaderingen tot 300 personen (ook in de avonduren)
Bedrijfsfeestjes
Barbeque avonden vanaf 30 personen
Communiefeesten
Bedrijfspresentaties
Schoolreisjes tot 400 kinderen
Feestavonden
Personeelsfeesten
Familiefeesten
Babyborrels
...en nog veel meer!

Kinderfeestjes bij PeeWee

Entree - frites & snack - 1 flesje drinken - snoepzakje - ijsje en voor de jarige een cadeautje. € 12,50 per kind - 18+ gratis

i.v.m. hygiënische reden doen wij de frites & snacks in bakjes! Bij ons mag u een eigen cake/taart/ snoepgoed meenemen. AUB reserveren tot 2 dagen voor datum kinderfeestje.

Reserveren kan alleen i.c.m een Kinderfeestje, en of voor groepen groter dan 20 pers.

Internet is leuk, maar niet altijd feilloos. Een reservering wordt definitief nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Indien dit langer dan 2 dagen duurt, verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

Kinderboerderij PeeWee

Onze kinderboerderij bevindt zich in de buitenspeeltuin, hier komt u tal van dieren tegen. Zo hebben we dwerggeiten, alpaca's, nandoes, varkens, dexter koeien, diverse rassen pluimvee, watervogels, konijnen, cavia's en een diversiteit aan vogels. Jaarlijks proberen we nieuwe dieren toe te voegen aan onze boerderij.

De kinderen kunnen niet bij de dieren komen, de dieren zitten allemaal achter hekwerk. Dit is voor de rust van de dieren en de veiligheid van de mensen. Ook krijgen we regelmatig bezoek van de dierenbescherming. Die komen kijken of de dieren er goed bij staan. Gelukkig zijn er nooit opmerkingen geweest in de periode dat de boerderij bestaat. Dit is natuurlijk ook ons doel en een goed leven voor de dieren en de kinderen dieren laten zien die ze niet alledaags tegenkomen.

Mocht u vragen hebben bij uw bezoek aan de boerderij kunt u deze natuurlijk altijd stellen aan de verzorgers of het binnen personeel. We hopen dan ook dat als u onze speeltuin bezoekt, u ook even een wandeling langs de dieren maakt.

Indoor & Outdoor Pee Wee

Al 17 jaar de nummer 1 Speeltuin van Limburg. Kinderspeeldorp Pee Wee Posterholt is wel héél leuk spelen. Weer of geen weer, Bij Pee Wee kan het hele jaar door gespeeld worden. Lekker ravotten in een schone, ruime en veilige omgeving, en spelen bij Pee Wee staat voor gegarandeerd speelplezier.
Ook het buitenterrein is natuurlijk voorzien met de leukste speeltoestellen. Bij Pee Wee vindt je de grootste air-trampoline van Europa, met een lengte van 42 mtr. Daarna nog even naar de dieren op de kinderboerderij om ze wat lekkers te voeren en je dag is helemaal compleet.

Reguliere openingstijden:

Maandag en Dinsdag gesloten.
Met vakantie Regio Zuid op maandag en dinsdag ook geopend.
Woensdag en Donderdag 12.00 – 18.30.
Vrijdag, Zaterdag en Zondag 10.00 – 18.30.